Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Αθήνα η πρόεδρος της Σλοβακίας – Συναντήσεις με ΠτΔ και πρωθυπουργό

Μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Ζουζάνα Τσαπούτοβα (Zuzana Čaputová) πραγματοποιεί σήμερα επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στις 10:00 η Πρόεδρος της Σλοβακίας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη Τελετή Υποδοχής και θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αμέσως μετά, στις 10:50, θα λάβει χώρα τελετή Παρασημοφόρησης των δύο Προέδρων και διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Στις 12:00 η κα Τσαπούτοβα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και αμέσως μετά θα διεξαχθούν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών.

Στις 19:30, είναι προγραμματισμένο το επίσημο Δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας της Σλοβακίας και των μελών της αντιπροσωπείας, που την συνοδεύει.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More