Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Αργολίδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

Tην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας επισκέφτηκε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Μαζί με κυβερνητικό κλιμάκιο, ο Παύλος Μαρινάκης είχε διάφορες επαφές, ενώ επισκέφτηκε και έργα που είναι σε εξέλιξη σε Ναύπλιο και Άργος.

Τον υφυπουργό συνόδευαν από κοινού ο γενικός γραμματέας Υποδομών Κώστας Μαγουλάς και ο γενικός γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου (κατάγεται απ’ την περιοχή).

Η επίσκεψη του κυβερνητικού εκπροσώπου είχε να κάνει και με τον προεκλογικό αγώνα ενόψει των ευρωεκλογών.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφτηκε το αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου, αλλά και την αγορά του Άργους, καθώς επίσης και τον δήμαρχο της περιοχής Ιωάννη Μαλτέζο. Στο Άργος, ο Παύλος Μαρινάκης, περπάτησε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες.

Επίσης, το κλιμάκιο είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, ενώ στο Ναύπλιο επισκέφτηκε το εργοτάξιο του Τελωνείου της πόλης, αλλά και το έργο διάσωσης, αναστήλωσης και ανάδειξης του ιστορικού ιερού ναού του Αγίου Νικολάου.

Ακόμα, το κυβερνητικό κλιμάκιο είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, αλλά και με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό.

Ο υφυπουργός, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, ενώ ενημερώθηκε για όλα τα έργα, αλλά και τα προβλήματα της Αργολίδας.

Το απόγευμα συμμετείχε σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Αργολίδας της Ν.Δ. σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου.

Παρών στην περιοδεία του κυβερνητικού κλιμακίου ήταν και ο βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More