Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Κέρκυρα ο Ν.Ανδρουλάκης: Στήριξη του ΕΣΥ και προετοιμασία για τυχόν επιδείνωση της πανδημίας

“Θέλουμε αξιοκρατία στην επιλογή των διοικήσεων των νοσοκομείων και όχι κομματικές επιλογές.Πρέπει επιτέλους στην Ελλάδα να υπάρξει ένα αξιοκρατικό πλαίσιο για την επιλογή των διοικήσεων μακροπρόθεσμα, και όχι μέσα από κομματικές επιλογές”, υπογράμμισε από την Κέρκυρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, επισκεπτόμενος το Νοσοκομείο του νησιού όπου είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους.

(Γ.Τ.ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ/ EUROKINISSI)

Στηλίτευσε το ότι οι Έλληνες πολίτες είναι στην τρίτη θέση πανευρωπαϊκά όσον αφορά τις δαπάνες στον ιδιωτικό τομέα υγείας, σε μια εποχή μάλιστα ακρίβειας και φτωχοποίησης του λαού.

Όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η πολιτική στήριξης του εμβολιαστικού προγράμματος και στήριξης του ΕΣΥ: “Πρέπει όλες οι αποφάσεις να παρθούν βάσει των νέων δεδομένων της πανδημίας αλλά και άλλων πολιτικών αποφάσεων που θα πρέπει να πάρουν από κοινού όλα τα ευρωπαϊκά κράτη με βάση τις εισηγήσεις του ECDC”, τόνισε προσθέτοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει από την πολιτεία σεβασμός της επιστήμης, ορθός λόγος και στήριξη των νοσοκομείων ώστε να υπάρξει προετοιμασία εάν υπάρξει μία επιδείνωση της πανδημίας το επόμενο διάστημα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία να περπατήσει στην παλιά πόλη της Κέρκυρας συνοδευόμενος από τον τοπικό βουλευτή Δ. Μπιάγκη και στελέχη της Νομαρχιακής, όπου και συνομίλησε με πολίτες αλλά και καταστηματάρχες.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More