Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη Γεωργία Χλέτσου τα ηνία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “anamniseis.net”  στις εκλογές συμμετείχαν εβδομήντα περίπου αντιπρόσωποι των συλλόγων της Ομοσπονδίας ενώ η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε ένα φιλικό και συνεργατικό κλίμα στην κοινοτική αίθουσα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας.

Η κα. Γεωργία Χλέτσου, η οποία έχει διατελέσει αντιπρόεδρος την διετία 2019 – 2020 αναμετρήθηκε με τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο Στέφανο Ευαγγελόπουλο και κέρδισε. Η νέα πρόεδρος αμέσως μετά την εκλογή της εξέφρασε ότι οραματίζεται με την έναρξη της νέας σεζόν να συγκροτήσουν επιτροπές για τα διάφορα θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία και κατ’ επέκταση τη ομογένεια, ούτως ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους ομογενείς να συνεισφέρουν στην υλοποίηση των οραμάτων και των προγραμμάτων.

Το προεδρείο του νέου συμβουλίου απαρτίζεται από τους Γεωργία Χλέτσου (Georgia Chletcos), πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Χάρη Καραπαλίδη (Harry Karapalides), Παναγιώτη Παπαδέα (Pete Papadeas) ταμία, Μαρία Αγκατσιώτη (Maria Agatsiotis) γραμματέα πρακτικών, Ζωή Τριπολίτη (Zoe Tripolitis) γραμματέα αλληλογραφίας.

Το συμβούλιο πλαισιώνουν οι Δημήτριος Ροζανίτης (Dimitris Rozanitis – Chairman) Γιάννης Βασιλείου (John Vasiliou), Μιχάλης Οικονόμου (Michael Economou), Άρτεμις Τσιγκιροπούλου (Artemis Tsingiropoulos), Δήμος Γιαμουρίδης (Dimos Giamouridis), Στέφανος Ευαγγελόπουλος (Stefanos Evangelopoulos), Δημήτρης Ψιχαλινός (Dimitris Psihalinos), Βερόνικα Κρισπ (Veronica Crisp) και Ντάνη Πιθής (Danny Pithis).

Πηγή: anamniseis.net

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More