Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη Λήμνο 96 προπονητές από Σουηδία για την προετοιμασία αθλητών της Ολυμπιακής Ομάδας

Με 96 ομοσπονδιακούς προπονητές διαφόρων αθλημάτων από τη Σουηδία συναντήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Λήμνου, στη Μύρινα, ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης.

Ο Δήμαρχος συνόδευσε τους προπονητές κατά την επίσκεψή τους στο πλήρως ανακαινισμένο στάδιο, η οποία πραγματοποιήθηκε, ώστε να αποκτήσουν εικόνα των εγκαταστάσεών του και να διερευνηθεί η δυνατότητα χρήσης του από Σουηδούς αθλητές κατά την προετοιμασία τους. Οι πρώτες διαπιστώσεις εκ μέρους των προπονητών ήταν ιδιαίτερα θετικές.

Στη Λήμνο και το ξενοδοχείο Porto Myrina πραγματοποιείται η προετοιμασία Σουηδών αθλητών και επαγγελματικών ομάδων, στο πλαίσιο συνεργασίας του ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού με την εταιρεία Apollo, την Ολυμπιακή Ομάδα και την Ολυμπιακή Επιτροπή της Σουηδίας.  «Πρόκειται για έμπρακτη αναγνώριση των δυνατοτήτων της Λήμνου στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού, ως ενός ακόμη τομέα εναλλακτικού τουρισμού με σημαντικές προοπτικές για το νησί», μέσω δραστηριοτήτων τις οποίες ο Δήμος Λήμνου είναι πρόθυμος να υποστηρίξει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More