Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη μνήμη του Άλκη Καμπανού η 1η Φεβρουαρίου Ημέρα Φιλάθλου

Τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου θα πραγματοποιήσει σήμερα η Δομή “Εις το όνομα του Άλκη”, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Λευτέρης Παππάς, πρόεδρος της Δομής. Ταυτόχρονα υπάρχει εκδήλωση αιμοδοσίας στο 4ο Γυμνάσιο Χαριλάου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο της δολοφονίας.

Ο Άλκης είναι το παιδί μας ο αδερφός μας και στο όνομά του αναπτύσσουμε δράσεις για να μην ξεχαστεί αλλά και εναντίον της οπαδικής βίας και για την αλλαγή της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα, πρόσθεσε ο κ. Παπάς. Το απόγευμα τρία παιδιά ΑμεΑ με τις φανέλες του Άρη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και μια κοπέλα από τη Δομή θα καταθέσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του Άλκη, ανέφερε επίσης ο κ. Παππάς. Τα παιδιά θα δώσουν το μήνυμα για τη συνύπαρξη των χρωμάτων και την ανοχή.

Ο κ. Παππάς ανακοίνωσε επίσης ότι σήμερα που ψηφίζετε το νομοσχέδιο για την οπαδική βία θα συμπεριληφθεί σε αυτό πρόταση της Δομής να οριστεί η 1η Φεβρουαρίου ως Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου και ως αθλητική αργία.

Ρεπορτάζ Φ. Βαρβάρα

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δύο χρόνια από την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού – Δεκαεννιά κεριά άναψαν στις 00:19 στη μνήμη του (video)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More