Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη Νάξο ο Μπακέας

 

Ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την απόκτηση του 22χρονου περιφερειακού.

Ο Θοδωρής Μπακέας αποτελεί με κάθε επισημότητα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα για τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” Νάξου ενόψει της νέας σεζόν για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο 22χρονος περιφερειακός γεννημένος στη Μασσαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στο παρελθόν είχε ξεκινήσει την καριέρα του στη Νίκη Αμαρουσίου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Λήμνου, το Μαρούσι και τα τελευταία δύο χρόνια στα Μελίσσια.

Η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” Νάξου:

«Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Θοδωρή Μπακέα. Ο γεννηθείς το 2000, στην Μασσαχουσέτη των ΗΠΑ, SG/SF έχει ύψος 1,96 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Νίκη Αμαρουσίου. Αναδείχθηκε στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ με την Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών την τριετία 2015-18. Την σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στην Α’ 1 με τον Ήφαιστο Λήμνου, ακολούθησε το Μαρούσι στην Β’ Εθνική, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στα Μελίσσια στην ίδια κατηγορία. Την σεζόν που μας πέρασε πέτυχε 219 πόντους με 41 εύστοχα τρίποντα σε 24 παιχνίδια!
Καλωσήρθες Θοδωρή! Σου ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία, συλλογικές και ατομικές επιτυχίες».

Το άρθρο Στη Νάξο ο Μπακέας εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More