Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη LAMDA Marinas investments smsa η μαρίνα mega yacht στην Κέρκυρα

Στην εταιρεία LAMDA MARINAS INVESTMENTS SMSA κατακυρώθηκε η κατασκευή της μαρίνας mega yacht στην Κέρκυρα.

Με ανακοίνωση του το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ενημερώνει ότι αποσφραγίστηκε η προσφορά – ήταν η μοναδική άλλωστε – που υπέβαλλε η εταιρεία στις 13 Ιουνίου 2023 και ανακήρυξε την εταιρεία ως προτιμητέο επενδυτή στο διαγωνισμό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ανακήρυξε την εταιρεία LAMDA MARINAS INVESTMENTS SMSA Προτιμητέο Επενδυτή στον διαγωνισμό για την υπο-παραχώρηση του δικαιώματος κατασκευής, λειτουργίας, διαχείρισης, συντήρησης και εκμετάλλευσης της Μαρίνας Μεγάλων Σκαφών (τύπου mega yacht) στην Κέρκυρα, έπειτα από την αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς που υπέβαλε η εταιρεία στις 13 Ιουνίου 2023. Εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί από το ΤΑΙΠΕΔ και ο έλεγχος των δικαιολογητικών της οικονομικής προσφοράς.

Η μαρίνα μεγάλων σκαφών αναψυχής βρίσκεται εντός του Λιμένα Κέρκυρας και χωροθετείται στα καρνάγια, θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί 100 περίπου σκάφη μήκους έως 140 μέτρων. Θα  έχει χερσαία ζώνη 40.000 τ.μ.,. Η ζώνη αυτή , όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, “θα μπορεί να επεκταθεί και είναι ευνόητο ότι θα φέρει τεράστια ανάπτυξη σε όλη την περιοχή και θα αποτελέσει προστιθέμενη αξία για το νησί μας”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More