Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις Σέρρες την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας

Στις Σέρρες, σε μια από τις τρεις περιφέρειες στις οποίες επέλεξε να είναι υποψήφιος, θα βρεθεί την Τρίτη 2 Μαΐου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, όπου στις 18.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ομιλία, μπροστά στο εκλογικό κέντρου του κόμματος Ερμού και Π. Τσαλδάρη.

Οι Σέρρες είναι μία από τις τρεις περιφέρειες (οι άλλες δύο είναι η Α’ Πειραιά και τα Δωδεκάνησα) που επέλεξε να είναι υποψήφιος και στο ερώτημα για την επιλογή του αυτή  απάντησε ότι για τα Δωδεκάνησα ήταν μία επιλογή για να τιμήσει τον Νεκτάριο Σαντορινιό ενώ οι άλλες δύο τόνισε «έχουν συμβολικό χαρακτήρα, για τις Σέρρες θεωρώ ότι δεν υπάρχουν κάστρα και είναι η στιγμή ακόμη και οι συντηρητικοί πολίτες να ψηφίσουν για τη ζωή τους. Ο Πειραιάς είναι το μεγάλο λιμάνι και θέλουμε να έχουμε ένα δυνατό ψηφοδέλτιο για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι λιμάνι που εμείς του δίνουμε μεγάλη σημασία. Είμαι εκεί για να τιμήσω την πόλη».

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο

Με την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος στις Σέρρες και την ανακοίνωση του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Αναστάσιου Λυμπούδη έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Π.Ε. Σερρών.

Σερραία στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Στη δέκατη τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρίσκεται η Σερραία στην καταγωγή δημοσιογράφος με μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού Δώρα Τσαμπάζη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More