Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στους δρόμους οι επαγγελματίες της Λέσβου ενάντια στο φορολογικό (βίντεο)

Στους δρόμους σήμερα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Λέσβου, με συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στην πλατεία Σαπφούς στις 12 το μεσημέρι ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Με κλειστά τα καταστήματα στην αγορά της Μυτιλήνης από την ώρα της κινητοποίησης και την εστίαση να κάνει «λευκή» απόχη και να μην  σερβίρει τους πελάτες την ώρα την συγκέντρωσης,  όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση, ενώ την κινητοποίηση στήριξαν το εργατικό κέντρο Λέσβου και η ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων.

Δικηγόροι,  γιατροί, οδοντίατροι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, λογιστές, μεσίτες, έμποροι, αυτοκινητιστές, με τα σωματεία και τους συλλόγους τους, αλλά και η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα, συμμετείχαν στη συγκέντρωση και στην πορεία που πραγματοποίησαν στην προκυμαία της Μυτιλήνης, με τα φορτηγά της Ένωσης ιδιοκτητών οχημάτων δημοσίας χρήσης να βρίσκονται στην κεφαλή της, όπου στη συνέχεια κατέληξαν στην Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

24ωρη απεργία πραγματοποιούν τα ταξί από τις 6:00 σήμερα το πρωί μέχρι το πρωί της Πέμπτης, εκτελώντας μόνο δρομολόγιά για δομές υγείας και σχολικά δρομολόγια.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More