Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο Άργος περιόδευσε ο Αλέξης Τσίπρας

Την Αργολίδα και την πόλη του Άργους επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας.

Η περιοδεία του κ. Τσίπρα ξεκίνησε με επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια μαζί με τοπικά στελέχη περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Άργους όπου είχε την ευκαιτρία να συνομίλησει με επαγγελματίες και κατοίκους της πόλης.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αργολίδας Γ. Γκιόλα, του υποψήφιους βουλευτές Γ. Γαβρήλο, Τάκη Παπαϊωάννου, Βιβή Σκούρτη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αγγελίνα Χατζοπούλου και αναπληρώτρια Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας και στελέχη του κόμματος στην Αργολίδα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοστάσιο κατασκευής Ηλιακών θερμοσιφώνων “Δήμας ΑΕΒΕ” όπου είχε συνομιλία με τους ιδιοκτήτες για την επαγγελματική τους δραστηριότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα.

Το βράδυ της Παρασκευής στις 19.00 ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Καλαμάτα και θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More