Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο δρόμο για τις κάλπες — Μητσοτάκης: «Πάμε να πετύχουμε ποσοστά καύσωνα» – Τσίπρας: «Έχουν κρυφή ατζέντα στην Υγεία»

Ποσοστά «σαν τα σαραντάρια του καύσωνα» ζήτησε για τη ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου απο τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεσμεύθηκε για καλύτερους μισθούς, λιγότερους φόρους και αναμόρφωση του ΕΣΥ.

Είπε ακόμη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έχουν αποποιηθεί την ευθύνη της διακυβέρνησης και νοιάζονται μόνο για «τα πρωτεία στην κεντροαριστερή πολυκατοικία».

Για κρυφή ατζέντα στην υγεία κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας. Είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη εναλλακτική δύναμη απέναντι στο σχέδιο κοινωνικής λεηλασίας και διάλυσης του ΕΣΥ». Το απόγευμα θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του για την υγεία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ αγκαλιάζει τις αγωνίες της μεσαίας τάξης και στηρίζει τους αδύνατους». Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι μόνο το ΚΚΕ είναι “Ισχυρή μαχητική αντιπολίτευση”

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για “ωμό εκβιασμό με αλλεπάλληλες εκλογές”.

«Το ΚΚΕ είναι η λαϊκή αντιπολίτευση εμπόδιο  σε κάθε αντιλαϊκη πολιτική» υπογραμμίζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος περιόδευσε το Σάββατο στην Φθιωτιδα στο Περιβολι Δομοκου και το Νέο Μοναστηρι.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More