Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο Μπάνσκο για χριστουγεννιάτικα πάρτι φοιτητές από τη Βόρεια Ελλάδα

Το Μπάνσκο είναι ένας προορισμός που προτιμούν αρκετοί για τις εξορμήσεις τους, και φέτος τα Χριστούγεννα η κίνηση στον Προμαχώνα είναι ιδιαιτέρως αυξημένοι, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα περάσουν στο γραφικό χωριό της Βουλγαρίας τις γιορτές. Αρκετοί όμως ακολουθούν το αντίστροφο δρομολόγιο, για να περάσουν τις γιορτές στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Σερέτης διευθυντής καταστήματος εστίασης στον Προμαχώνα, μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, για την αυξημένη κίνηση, που πλέον όπως αναφέρει είναι σταθερή όλο το χρόνο.

«Ήδη η κίνηση είναι αυξημένη και θα κορυφωθεί έως τα Θεοφάνια. Ο κύριος προορισμός είναι το Μπάνσκο, ακολουθεί το Μπόροβετς, το Βουκουρέστι και η Βουδαπέστη, ο νεανικός κόσμος προτιμάει το Μπάνσκο. Από πέρσι έχει ξεκινήσει να έρχονται στην Ελλάδα με βασικούς προορισμούς την Ονειρούπολη και την πόλη των Τρικάλων, περιμένουμε και αύριο μεγάλο αριθμό. Κάποιοι κατεβαίνουν για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και γιατί έχουν σπίτια στη Βόρεια Ελλάδα. Πλέον ο Προμαχώνας είναι ένα σημείο με διέλευση όλο το χρόνο».

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών, έχουν αποσπαστεί οκτώ αστυνομικοί για την περίοδο των γιορτών, και ακόμη πέντε αστυνομικοί από άλλες διευθύνσεις αστυνομίας, για να ενισχύσουν το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων στον Προμαχώνα, καθώς η κίνηση είναι μεγάλη.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αναστασιάδης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More