Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονιστική Βουλιαγμένη, “έκλεισε” θέση για τους ομίλους

 

“Αγκαλιά” με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, για πρώτη φορά από τότε που υιοθετήθηκε το σημερινό format, βρίσκεται η ελληνική ομάδα, η οποία επιβλήθηκε στη Γαλλία με 17-11 της Νουαζί-Λε-Σεκ.

Έτοιμη να προκριθεί στους ομίλους του Champions League είναι πλέον η Βουλιαγμένη, καθώς επικράτησε άνετα της γαλλικής Νουαζί-Λε-Σεκ με 17-11, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Η ρεβάνς της ελληνικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (05/11) με φόντο την πρόκριση στους ομίλους.

Ο ΝΟΒ είχε αρκετά μεγάλη “πολυφωνία” στην επίθεσή του, με τους Καλογερόπουλο και Τρούλο να είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Στο τρίτο οκτάλεπτο μάλιστα, η Βουλιαγμένη έφτασε στο 12-6 και στη συνέχεια διαχειρίστηκε εξαιρετικά την άμυνά της με τους Γάλλους να μην καταφέρνουν να βρουν λύσεις, προκειμένου να αντιδράσουν στην αναμέτρηση.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 3-5, 2-3, 3-4

Οι συνθέσεις:

ΝΟΥΑΖΙ-ΛΕ-ΣΕΚ (Στέφαν Τσίριτς): Γκαρσό, Σονταντιέ, Οντό Μετόγκο, Μπιορτς, Ντο Κάρμο 1, Κομέτ, Γκογκόφ 5, Πέτκοβιτς 4, Μπόουεν, Κράπιτς 1, Αϊτ Νταχμάνε, Γκερέν, Ντιτέ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 3, Νικολαϊδης 2, Παπασηφάκης 4, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 3, Καπότσης, Κουρούβανης 2, Φάρμερ, Ανδρεάδης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More