Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συμβουλές Σουάρες σε Νούνιες

 

Ο Ουρουγουανός πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο “telemundo” o Λουίς Σουάρες αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον Ντάργουιν Νούνιεζ μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο δεύτερος στον αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Ο “θρύλος” της Λίβερπουλ που πρόσφατα επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Νασιονάλ, έδωσε συμβουλές στον νέο Ουρουγουανό στράικερ της ομάδας του Κλόπ έτσι ώστε να αποφύγει τα λάθη που έκανε ο ίδιος στο παρελθόν, ενώ βέβαια δεν φάνηκε να ανησυχεί για το μέλλον του Νούνιες στο “Μερσεισάιντ”.

Αναλυτικά όσα είπε στο “telemundo”:

«Γνωρίζει ότι τώρα οι αντίπαλοί του θα τον αναζητήσουν δύο ή τρεις φορές περισσότερο, και αφού είναι στην Αγγλία… είμαι ένας ηλίθιος που έκανε λάθος και που πέρασε άσχημα,  Αλλά το να πέφτω και να σηκώνομαι, αυτό με έκανε πιο δυνατό. Δεν πρέπει να τους δώσει περισσότερες αφορμές, διαφορετικά θα είναι χειρότερα». «Ο Ντάργουιν είναι παίκτης που ακούει πολύ. Είναι πολύ έξυπνος με αυτή την έννοια και νομίζω ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα, όλοι έχουμε κάνει λάθη, όλοι έχουμε πάρει αποβολή».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More