Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Τ. Θεοδωρικάκου με Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Δρομολογούνται λύσεις σε πολλά σημαντικά θέματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, όπως προέκυψε μετά το πέρας της συνάντησης που είχε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με το προεδρείο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η πρόεδρος της Ένωσης, Σταυρούλα Τζατζανά, στάθηκε στην παραχώρηση του Ειρηνοδικείου Σαππών για την μετεστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Σαππών. Επίσης ο Δήμος θα παραχωρήσει και ένα στρέμμα στο κτίριο της ΔΟΥ για την ανέγερση του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαππών.

Πρόοδος υπάρχει και στο θέμα της στέγασης του τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων(σ.σ. στην περιοχή του Κτηνοτροφικού Σταθμού), όπου αναμένονται κάποιες τελικές υπογραφές από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σε ό,τι αφορά τα 100 κενά ,που υπάρχουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κομοτηνής, η κ. Τζατζανά ανέφερε την “τονωτική ένεση” των 100 Δοκίμων Αστυφυλάκων, από την Σχολή Αστυφυλάκων, που θα κάνουν για 6μήνες την πρακτική τους άσκηση, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Εξελίξεις είχαμε και στο θέμα της φύλαξης των στόχων των Εβραϊκών μνημείων, που πλέον είναι στο καθεστώς της απλής επιτήρησης, αλλά και στην επέκταση του επιδόματος περαμεθορίου της τάξης των 100 ευρώ.

Τέλος η κ. Τζατζανά υπογράμμισε πως ζήτησε από τον κ. Θεοδωρικάκονα να θεσμοθετηθεί το επάγγελμα του Αστυνομικού ως επικίνδυνο, κάτι που καμμιά κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν έχει κάνει.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More