Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη άνδρας μετά από επίθεση που δέχθηκε ο σχολιαστής του Sky Sports Ρόι Κιν στο Emirates Stadium

Ένας 42χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση μετά από ένα φερόμενο περιστατικό κατά τη διάρκεια της νίκης της Άρσεναλ με 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή.

Είχε προηγηθεί η κυκλοφορία υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχνε τους σχολιαστές του Sky Sports Μίκα Ρίτσαρντς και Ρόι Κιν να εμπλέκονται σε διαπληκτισμό με ένα άτομο.

Ο πρώην αρχηγός της Γιουνάιτεντ Κιν φέρεται να ήταν το φερόμενο θύμα της επίθεσης.

Το Sky Sports αναφέρει ότι ο Ρίτσαρντς “ενεργούσε για να εκτονώσει μια κατάσταση”.

“Η αστυνομία ερευνά ένα περιστατικό στο Emirates Stadium την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία.

“Τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, ένας 42χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση (ABH). Ο άνδρας τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση. Οι έρευνες συνεχίζονται”.

Εκπρόσωπος του Sky Sports δήλωσε: “Το κανάλι μας δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση: “Καταλαβαίνουμε ότι η αστυνομία ερευνά μια φερόμενη επίθεση από μέλος του κοινού αμέσως πριν από το υλικό που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο υλικό που είδαμε, ο Μίκα Ρίτσαρντς ενεργούσε για να εκτονώσει μια κατάσταση”.

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι και της Αγγλίας Ρίτσαρντς, 35 ετών, και ο πρώην διεθνής με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας Κιν, 52 ετών, εργάζονταν στην κάλυψη του αγώνα της Premier League από το Sky Sports στο στάδιο Emirates.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More