Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Κοζάνη

Με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και με βροχή συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η κακοκαιρία στην ΠΕ Κοζάνης, χωρίς όμως σοβαρά προβλήματα. Ο όγκος νερού που έπεσε χθες κατά την διάρκεια των επαναλαμβανόμενων έντονων βροχοπτώσεων που συνοδευόταν με αέρα έπληξε αρκετές περιοχές κυρίως στον Δήμο Κοζάνης, Βοΐου και Σερβίων.

Στην πόλη της Σιάτιστας η βραδινή βροχόπτωση πλημμύρισε δρόμους και τα φερτά υλικά που έφτασαν στο κέντρο, απομακρύνθηκαν με την βοήθεια της πυροσβεστικής. Στα Σέρβια σε κεντρική οδό της πόλης που γίνονται εργασίες στο οδικό δίκτυο η έντονη βροχόπτωση, παρέσυρε λάσπη και χαλίκια, στο δρόμο που είναι υπό κατασκευή, φορτηγάκι έπεσε σε υπάρχουσα λακούβα, ενώ κάδοι απορριμμάτων μετακινήθηκαν.

 

Η ΠΥ κλήθηκε μόνο σε κάποιες περιπτώσεις για απάντληση υδάτων και κοπή δέντρων σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κοζάνης, όπου σε μια περίπτωση στην ΤΚ Αγίας Παρασκευής έπεσε κολώνα της ΔΕΗ που αντικαταστάθηκε άμεσα. Η πολιτική προστασία παρότρυνε πάντως τους πολίτες, δίνοντας παράλληλα οδηγίες σε περιπτώσεις ακραίων φαινομένων, να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, έως ότου τα καιρικά φαινόμενα υποχωρήσουν στην περιοχή.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More