Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σφακιά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων (video)

Σε πλήρη εξέλιξη από στεριά αέρα και θάλασσα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής ανοιχτά των Σφακίων.

Οι δύο φίλοι από το Ρέθυμνο 44 και 50 ετών είχαν πάει με ένα κανό για ψάρεμα όταν ξαφνικά ο καιρός άλλαξε απότομα σε δυνατό βοριά και από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους.

Στις έρευνες τις οποίες συντονίζει το ΕΚΣΕΔ συμμετέχουν δύο ελικόπτερα, ένα της πολεμικής αεροπορίας και ένα του πολεμικού ναυτικού και έχουν επεκταθεί μέχρι τη Γαύδο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ΕΡΤ Χανίων.

Συμμετέχουν επίσης ένα περιπολικό και ένα ναυαγοσωστικό του λιμενικού σώματος, το πλοίο “ΣΑΜΑΡΙΑ 1” το οποίο παρέκκλινε του δρομολογίου του για να πάρει μέρος στις έρευνες, δύο ιδιωτικά σκάφη και ένα περιπολικό όχημα του ΛΣ ΕΛΑΚΤ.

Τα πλωτά και το όχημα του λιμενικου “χτενίζουν” την ακτογραμμή της νότιας Κρήτης από το Φραγκοκάστελλο μέχρι τη Σουγιά και τη Γαύδο με την ελπίδα να βρουν τους δύο αγνοούμενους πριν πεσει το σκοτάδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων οι δύο άντρες φοράνε σωσίβια, ενώ έχουν ενημερωθεί οι οικογένειες τους οι οποίες ζουν ώρες αγωνίας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More