Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Κούγιας: Περιμένω την απολογία του κύριου κατηγορούμενου για να αντιληφθώ εάν η ανάκριση κινείται στην ορθή διάσταση 

Ο Αλέξης Κούγιας, έχει αναλάβει οικογένειες θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, μίλησε για την διαδικασία που θα ακολουθήσει.

«Περιμένω με αγωνία να απολογηθεί ο κύριος κατηγορούμενος, ο οποίος έχει ομολογήσει αυτά που έχει ο ομολογήσει, δεν γνωρίζω ακριβώς τι έχει ομολογήσει» είπε και συνέχισε:

«Περιμένω να δω τι ερωτήσεις θα υποβάλλει η κ. ανακριτής και τι απαντήσεις θα δώσει ο κατηγορούμενος ώστε να αντιληφθώ εάν η ανάκριση κινείται στη ορθή διάσταση».

Όπως εξηγεί θέλει να διαπιστώσει αν από τις ερωτήσεις υπάρχει η πρόθεση της δικαιοσύνης να ριχτεί φως στις συμπεριφορές οι οποίες, αν δεν είναι σωστές και είναι παράνομες θα πρέπει να επεκταθεί το κατηγορητήριο σε αυτούς που έχουν είτε εκ δόλου είτε εξαμελείας, μπορεί να είναι και ενδεχομένως δόλος ακόμη» είπε μεταξύ άλλων.

Ξεκινάμε από την βάση της πυραμίδας που είναι ο σταθμάρχης, εξηγεί, ακολούθως πρέπει να διερευνήσει η Δικαιοσύνη την επάρκειά του. Εάν ο άνθρωπος αυτός επελέγη αξιοκρατικά σε μία τόσο υπεύθυνη θέση. Εάν διαπιστώσει ότι υπάρχει μία ανεπαρκής υποδομή επαγγελματικής και εν γένει προσωπικότητας πρέπει να διερευνήσει ποιοι είναι αυτοί που τον επέλεξαν, τι έλαβαν υπόψιν τους και τον έπλεξαν για αυτήν την τόσο σημαντική θέση.

Διαβάστε ακόμα:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ποια η κατάσταση των τραυματιών στα νοσοκομεία

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More