Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύσκεψη για εκπαιδευτικά θέματα στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες, στο Γραφείο του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού με τον Προϊστάμενο Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Δρ. Σωκρ. Σαβελίδη, τους Διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου και των Αντιδημάρχων Απ. Καφετζή και Ιωαν. Διανέλλου. Στη σύσκεψη τονίστηκε ότι προχωρά η ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου και των Λυκείων της Αργαλαστής.

Όπως είπε ο κ. Σαβελίδης, έχει ήδη δρομολογηθεί η επέκταση των σχολικών μονάδων της Αργαλαστής (Γυμνασίου και ΓΕΛ) και δρομολογείται άμεσα η μελέτη του νέου κτηρίου του ΕΠΑΛ και του Εργαστηριακού Κέντρου Αργαλαστής. Ο Προϊστάμενος Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας δήλωσε πως ανοίγονται ακόμη μεγαλύτερες προοπτικές στην έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου με την ίδρυση νέων σχολικών μονάδων. Επίσης αναφέρθηκε πως πρέπει να συνεχιστεί η απρόσκοπτη χρηματοδότηση των σχολικών μονάδων μετά την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών από την 1η Ιουλίου 2024.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου τόνισε την άριστη συνεργασία Δήμου και Εκπαιδευτικής Κοινότητας και σημείωσε πως η Δημοτική Αρχή είναι πάντα στο πλευρό εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Ρηγώ Φασουράκη, ο Δντής ΕΠΑΛ Αργαλαστής, Κων. Παλιόπουλος, ο Υπεύθυνος Καθηγητής Πλοιάρχων του ΕΠΑΛ, Δημ. Κομνός, η Δντρια του ΓΕΛ Αργαλαστής, Ασπασία Μπέσια, ο Διευθυντής του 4ου Εργαστηριακού Κέντρου ΕΠΑΛ, Δημ. Σαμαράς, ο Δντής του Γυμνασίου Αργαλαστής, Νικ. Κοντονάτσιος, ο Διευθυντής Γυμνασίου και Λ.Τ. Τρικερίου, Ι. Κονιόρδος και ο Δντης του Γυμνασίου Μηλεών, Παντ. Πολυχρονόπουλος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More