Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέλος και επίσημα ο Μόρας από τον Απόλλωνα Λάρισας

 

Ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε και επίσημα από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας από τη Λάρισα, με τους Διαμαντόπουλο και Σκύφτα να βρίσκονται στον πάγκο για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Βαγγέλης Μόρας αποχώρησε επίσημα από τη θέση του προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας. Η παραίτηση του Έλληνα τεχνικού έγινε αποδεκτή, με τους Διαμαντόπουλο και Σκύφτα να κοουτσάρουν την ομάδα στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας γνωστοποιεί στον φίλαθλο κόσμο της πόλης και όχι μόνον, ότι γίνεται αποδεκτή η παραίτηση του προπονητή κ. Ευάγγελου Μόρα.

Ευχόμαστε στον κ Μόρα καλή συνέχεια.

Από την δική μας πλευρά μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε ολοκληρώσει την διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή ο οποίος θέλουμε να είναι άφθαρτος και να έχει όραμα να αναδειχτεί μέσω της νεανικής ομάδας υψηλών προδιαγραφών, που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το αυριανό (Κυριακή 11/12, 14.45) παιχνίδι με την ισόβαθμη Αναγέννηση Καρδίτσας (4η θέση με 9β.) αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Meli (Τ), Οικονομόπουλο (Τ), Μπακαρό (Τ), Κλιγγόπουλο, Καλούση, Κοτσιανούλη, Ζαχαράκη, Μπαλογιάννη, D’ Agostino, Ποτόσογλου, Humolli, Σταματή, Contreras, Σιατραβάνη, Διβανέ, Dyulgerov, Μπεκιαρίδη, Νούσιο».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More