Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ταξιδεύει με 14 παίκτες η Εθνική για Μιλάνο

 

Προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο, προκειμένου να έχει διαθέσιμα τα “καλύτερά” του… όπλα ο Δημήτρης Ιτούδης, παίρνοντας στην Ιταλία 14 παίκτες.

Παραμένει ακόμη ανοιχτή η τελική δωδεκάδα της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Ιτούδης, όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία, θα έχει μαζί του 14 αθλητές, θέλοντας ο ίδιος να αποφασίσει στο Μιλάνο, σχετικά με το ποιοι δύο θα μείνουν εκτός και κυρίως να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι οι τραυματίες Παπαγιάννης, Παπαπέτρου και Σλούκας.

Η Εθνική Ελλάδας ταξιδεύει με τους εξής 14: 

Νικ Καλάθη, Κώστα Σλούκα, Τάιλερ Ντόρεϊ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Μιχάλη Λούντζη, Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Δημήτρη Αγραβάνη, Λεωνίδα Κασελάκη, Γιώργο Παπαγιάννη και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Σήμερα (30/08) το μεσημέρι αποκλείστηκαν από την αποστολή οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου και Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Με 14 παίκτες θα αναχωρήσει αύριο (31/8) το πρωί η Εθνική Ανδρών για το Μιλάνο και η επιλογή της τελικής 12αδας θα γίνει επί ιταλικού εδάφους σε συνάρτηση με την εξέλιξη της αποθεραπείας των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών #HellasBasketball

— Hellenic Basketball (@HellenicBF) August 30, 2022

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More