Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα έγγραφα μετάταξης του μοιραίου σταθμάρχη ζητά ο Β. Κόκκαλης

“Λόγο για ξεκάθαρες κυβερνητικές ευθύνες που προκύπτουν από ντοκουμέντα” κάνει ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, σχετικά με την μετάταξη του σταθμάρχη Λάρισας που συνδέθηκε με την τραγωδία των Τεμπών.

Στην πρώτη ερώτηση που έρχεται στη βουλή για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα προς τους συναρμόδιους υπουργούς και συνυπογράφεται από 35 ακόμη βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Κόκκαλης κάνει λόγο για «εξόφθαλμα παράνομη η μετάταξη, αποτέλεσμα παράνομων και αυθαίρετων ενεργειών με ευθύνη της κυβέρνησης».

Ο Λαρισαίος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την υπόθεση του προφυλακισμένου σταθμάρχη “ρουσφετολογική μετάταξη, που επισύρει ποινικές και πολιτικές ευθύνες” και ζητά από τους συναρμόδιους υπουργούς “να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό και το Κοινοβούλιο, για τη σωρεία των παρανομιών στην διαδικασία της μετάταξης του σταθμάρχη, καθώς και να αποδώσετε το σύνολο των εγγράφων της διαδικασίας της επίμαχης μετάταξης στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Αιτούμαστε, το σύνολο των εγγράφων που αφορούν στην διαδικασία μετάταξης στην οποία συμμετείχε ο εν λόγω σταθμάρχης”, καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More