Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα ζητήματα της αλιείας και της κτηνοτροφίας στο επίκεντρο του συναντήσεων του Στ. Κελέτση στη Λέσβο (video)

Συναντήσεις με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων, των αλιέων, των συνεταιρισμών και των μεταποιητικών επιχειρήσεων θα έχει κατά την επίσκεψή του στη Λέσβο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Κελέτσης.

Ο κ. Κελέτσης θα αφιχθεί στο νησί το μεσημέρι της Παρασκευής προκειμένου την Παρασκευή το βράδυ να παρευρεθεί μετά από πρόσκληση της ΔΕΕΠ & ΟΝΝΕΔ Λέσβου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 στις 18:30 στο Ξενοδοχείο «Mythical Coast»

Το Σάββατο σε διαδοχικές συσκέψεις με τους εκπροσώπους των προαναφερόμενων φορέων θα ενημερωθεί για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων, το γάλα, τις ζωοτροφές κλπ προκειμένου να αναζητηθούν οι κατάλληλες λύσεις. Επίσης θα συζητηθεί και το πρόβλημα που προέκυψε με την καταβολή των επιδοτήσεων.

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί τη συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον βουλευτή Λέσβου της ΝΔ κ. Χαράλαμπο Αθανασίου και τον πρόεδρο του παραρτήματος Β. Αιγαίου του ΓΕΩΤΕΕ Παναγιώτη Κατσαβέλλη.

Θα συναντηθεί επίσης με τους Δημάρχους του νησιού, Παναγιώτη Χριστόφα και Ταξιάρχη Βέρρο και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη.

Σε δεύτερο χρόνο προγραμματίζεται όπως είπε στην ΕΡΤ Β. Αιγαίου ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου προγραμματίζεται η επίσκεψη και του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Διονύση Σταμενίτη. Στο επίκεντρο θα τεθούν τα ζητήματα της ελαιοκαλλιέργειας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More