Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα κορίτσια της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3 μίλησαν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κομοτηνής Ανέστης Σπυριάδης και η προπονήτρια Κατερίνα Κουρλού με αφορμή το ρεπορτάζ για το νεοσύστατο τμήμα κοριτσιών.
Ο Ανέστης Σπυριάδης δήλωσε ότι η Ακαδημία, που ιδρύθηκε το 2011, απαριθμεί σήμερα 420 παιδιά, έχοντας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης 24 τμήματα και μία ακόμα στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Θράκης.

«Στόχος είναι η κοινωνικοποίηση και η απόκτηση αρχών για όλη τους τη ζωή, από ηλικία τεσσάρων ετών έως 16 ώστε να βιώσουν όλα τα συναισθήματα που προσφέρει ο αθλητισμός» τόνισε ο κ. Σπυριάδης. Σχετικά με την ίδρυση του τμήματος κοριτσιών, τόνισε πως «λαμβάναμε μηνύματα από την κοινωνία και φέτος πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε αυτό το εγχείρημα για τη δημιουργία τμήματος με αποτέλεσμα να φτάσουμε στα 19 κοριτσάκια». Ερωτηθείς για τα συναισθήματα των γονέων ανέφερε πως «οι γονείς είναι υπερήφανοι για την προσπάθεια των παιδιών τους» ενώ αποκάλυψε πως η διοίκηση του συλλόγου έχει στόχο τη νέα σεζόν να δημιουργηθεί ομάδα γυναικών στη Γ΄ κατηγορία ώστε τα κορίτσια να παίρνουν παραστάσεις και εμπειρίες και να βοηθηθεί ακόμα περισσότερο ο νομός.

Ρεπορτάζ Ειρ. Τσακίρη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More