Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Τα Νούμερα» κάνουν πρεμιέρα απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ1

Η σουρεαλιστική σειρά μυθοπλασίας «Τα Νούμερα», που έρχεται απόψε στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, φιλοδοξεί να «παντρέψει» την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία και το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ.

Το κάστινγκ αποτελείται από εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς, ένας εκ των οποίων ο Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος εξήγησε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «τα νούμερα είνια μία κωμική σειρά, με σουρεαλιστικούς τόνους και πάρα πολλή μουσική». Για τον ρόλο που κλήθηκε να υποδυθεί είπε: «Εγώ υποδύομαι τον τάδε που είναι ο παραγωγός της μάντρας. Η μάντρα είναι το κέντρο διασκέδασης, ο μουσικός χώρος που λαμβάνει χώρα το σόου που στήνει ο Φοίβος».

Η πλοκή…

Ένας τραγουδοποιός και ο θίασός του προσπαθούν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ.

Η Άννα Καβαλιεράτου, ηθοποιός της σειράς, είπε: «Ουσιαστικά είναι το όνειρο του Φοίβου Δεληβοριά, είναι ένα τραγουδοποιός ο οποίος βρίσκεται σε μια άσχημη στιγμή της καριέρας του, έχει χωρίσει και καλείται από έναν ιδιοκτήτη ενός παλιού μαγαζιού να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα».

Η Ανθή Θεοχάρη, επίσηε ηθοποιός της σειράς ανέφερε ότι γελάει τρομερά κάθε φορά που διαβάζει το σενάριο και όλα αυτά τα στοιχεία σουρεαλισμού είναι ακριβώς αυτό που κάνει και τη σειρά να είναι μοναδική..

Η νέα κωμωδία, 24 επεισοδίων θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More