Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα “πάντσερ” στον τελικό

 

Η Γερμανία θα είναι η αντίπαλος της Αγγλίας στον τελικό του φετινού Γιούρο Γυναικών, καθώς κατάφερε να επιβληθεί της Γαλλίας στο δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, επικρατώντας με 2-1.

Σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση, η Γερμανία χάρη σε μια εκπληκτική εμφάνιση της Ποπ, κατάφερε να επικρατήσει στον ημιτελικό της Γαλλίας με 2-1 και να πάρει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του φετινού Γιούρο Γυναικών, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αγγλία την Κυριακή (31/07, Γουέμπλεϊ).

Η πολυνίκης του θεσμού, Γερμανία, με δυο γκολ που πέτυχε η φορ της Βόλφμπουργκ, πέρασε στον τελικό για πρώτη φορά έπειτα από εννέα χρόνια και πλέον έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο μέσα στο “σπίτι” της διοργανώτριας χώρας.

Στο 40′, η Ποπ άνοιξε το σκορ για τη Γερμανία, ωστόσο η πέντε λεπτά αργότερα η Φρομς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της και η Γαλλία ισοφάρισε έτσι σε 1-1 για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, τα “πάντσερ” είχαν τον έλεγχο και στο 76′, η Ποπ έδωσε και πάλι τη λύση μετά από ασίστ της Σβένια Χουτ για το τελικό 2-1.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Αγγλία – Σουηδία 4-0

Γερμανία – Γαλλία 2-1

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More