Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα «Φιλαράκια» θρηνούν: Η αιτία του ξαφνικού χαμού του Μάθιου Πέρι – Η τελευταία ανάρτηση

Ο τηλεοπτικός Τσάντλερ ή κατά κόσμον Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών, με την είδηση για τον πρόωρο χαμό του να σκορπά θλίψη σε φίλους και θαυμαστές. Γνωστός από τον ρόλο του ως Τσάντλερ Μπίνγκ στη σειρά “Φιλαράκια”, ο Αμερικανός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, και -σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πνίγηκε στο τζακούζι του σπιτιού του, αφού προηγουμένως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, ή στοιχεία που να υποδηλώνουν εγκληματική ενέργεια.

Η τελευταία ανάρτηση από το σημείο που βρέθηκε νεκρός

Βρέθηκε νεκρός από τον βοηθό του. Τραγική σύμπτωση: πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με τον ίδιο να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές μέσα στο τζακούζι που τελικά άφησε την τελευταία του πνοή. 

Λίγες μέρες πριν είχε ανεβάσει βίντεο στο Instagram ενώ χαλάρωνε σε αυτό ακριβώς το τζακούζι. Είχε παραδεχθεί προβλήματα με ναρκωτικά και αλκοόλ. Το 2016 είχε παραδεχτεί πως δεν  έχει καμία μνήμη από τα γυρίσματα τριών σεζόν από τα Φιλαράκια. Είχε καταφύγει σε κέντρα αποτοξίνωσης 15-17 φορές και παραλίγο να πεθάνει από τις καταχρήσεις. Σε συνέντευξή του στο ABC NEWS είχε αναφέρει ότι δεν έπινε ποτέ στην δουλειά, αλλά πολλές ήταν οι φορές που έφτανε στα γυρίσματα σε άσχημη κατάσταση.

Το αντίο από τα «Φιλαράκια»

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του . Ήταν πραγματικό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένεια, τους οικείους και όλους τους θαυμαστές του» ανέφερε μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram η τηλεοπτική παρέα που συντρόφευσε με ατέλειωτες ώρες θεάσεων εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Η είδηση του θανάτου του δημιούργησε ένα κύμα από μηνύματα για τον πολυαγαπημένο ηθοποιό με το μόνο σίγουρο ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ. 

Πηγη ΕΡΤ, Ρεπορτάζ Αντζυ Κούκη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More