Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τζέρεμι Ρένερ: Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τη διάσωση του (video)

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τα επακόλουθα του ατυχήματος του ηθοποιού Τζέρεμι Ρένερ την 1η Ιανουαρίου με το εκχιονιστικό μηχάνημα.

Στα πλάνα από την κάμερα σώματος, τραυματιοφορείς περιθάλπουν τον Renner και τον μεταφέρουν με ασθενοφόρο, ενώ αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν πώς τραυματίστηκε.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Ρένερ δήλωσε ότι έφταιγε για το ατύχημα που τον έφερε κοντά στο θάνατο, καθώς και ότι ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του την οποία έβαλε σε αυτή τη δοκιμασία.

Σε συνέντευξη που προβλήθηκε στο δίκτυο ABC, δήλωσε ότι οδηγούσε το εκχιονιστικό μηχάνημα αφού το χρησιμοποίησε για να τραβήξει ένα από τα φορτηγά της οικογένειας από το χιόνι και να το βγάλει στο οδόστρωμα.

Καθώς το εκχιονιστικό άρχισε να γλιστρά στον πάγο, ο Ρένερ είπε ότι ανησύχησε για την ασφάλεια του ανιψιού του Άλεξ, ο οποίος μόλις είχε αποσυνδέσει τις αλυσίδες που συνέδεαν το φορτηγό με το εκχιονιστικό . Ο Renner έβγαλε το ένα πόδι του έξω από το εκχιονιστικό για να κοιτάξει πίσω τον Άλεξκαι δεν έβαλε το χειρόφρενο. Τότε ο ηθοποιός έχασε τα πατήματά του και έπεσε έξω από την καμπίνα του εκχιονιστικού.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός του “Hawkeye” δήλωσε ότι έσπασε περισσότερα από 30 οστά και υπέστη κατάρρευση πνεύμονα και διάτρηση στο συκώτι.

Πηγή: Reuters

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More