Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τζούλιους Έρβινγκ: «Δεν θα προσπαθούσα να συγκρίνω τον Κόμπι με τον Ράσελ»

 

Ο 72χρονος παλαίμαχος θρύλος του NBA προχώρησε σε δηλώσεις που θα… συζητηθούν. Συγκεκριμένα ανέφερε, πως δεν πρέπει να αποσυρθούν οι φανέλες του “Black Mamba” από το πρωτάθλημα.

Ο Τζούλιους Έρβινγκ είπε κάποια πράγματα στο “TMZ” που θα προκαλέσουν αντιδράσεις, καθώς τόνισε ότι δεν μπορεί καν να συγκρίνει τον Κόμπι Μπράιαντ με τον Μπιλ Ράσελ. Ο παλαίμαχος θρύλος εκμυστηρεύτηκε, ότι θεωρεί λάθος την απόφαση των Λέικερς να αποσύρουν τον αριθμό του “Black Mamba” καθολικά, καθώς ο Ράσελ έφτασε να κατακτήσει 11 πρωταθλήματα για να γίνει αυτό στην περίπτωση του.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να συγκριθεί με την κατάσταση του Ράσελ. Είμαστε φρέσκοι σε αυτό, αλλά ας δούμε πώς θα λειτουργήσει. Ίσως κάποια στιγμή. Ο Μπιλ ήταν 86 ετών, οπότε αποδώστε το έτσι σε έναν 86χρονο πολλών πρωταθλημάτων, πολλών τίτλων ως προπονητής, εντός και εκτός γηπέδου ή οτιδήποτε άλλο δεν υπάρχει σύγκριση».

Επιπλέον ανέφερε: «Δεν θα προσπαθούσα καν να συγκρίνω τον Κόμπι Μπράιαντ με τον Ράσελ. Είναι περισσότερο απόφαση των Λέικερς. Αν ήθελαν να το κάνουν, κάτι που νομίζω ότι έχουν ήδη κάνει, αυτό είναι λογικό, αλλά για να ακολουθήσει όλο το πρωτάθλημα, μάλλον όχι».

Ενώ συμπλήρωσε: «Ο Μπιλ ήταν ένα πολύ ξεχωριστό άτομο και αυτό που έκανε για το μπάσκετ, κανείς άλλος δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει ξανά».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More