Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την υλοποίηση των δεσμέσευων αναμένουν οι κτηνοτρόφοι μετά την συνάντηση με την ηγεσία του ΥπΑΑΤ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη στην πρόσκληση που είχε αποστείλει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Κτηνοτρόφων κατόπιν πρωτοβουλίας των Προέδρων των συνεταιρισμών Bune Coop και Βους Ελλάς κκ Αργύρη Μπαϊραχτάρη και του Αθανασίου Κουτινα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετείχαν επίσης ο υφυπουργός Σταύρος Κελέτσης, ο Γενικός Γραμματέας ,Γιώργος Στρατάκος, οι Βουλευτές Καρδίτσας, Κώστας Τσιάρας, Γιώργος Κωτσός, Ασημίνα Σκόνδρα και Τέλης Σπάνιας , ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος , ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκος Μπαμπασίδης, ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΟ Δήμητρα, ΝεκτάριοςΒιδάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος HVA International B.V. Μίλτος_Γκουζούρης.

Μεταξύ άλλων ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι δεν θα χαριστεί σε κανέναν και έδειξε να το εννοεί καθώς η συνάντηση διήρκεσε κάτι παραπάνω από τρεισήμισι ώρες.

Τόσο ο Υπουργός, ο Υφυπουργός και ο Γ.Γ., όσο και οι εκπρόσωποι των Οργανισμών (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ) αλλά και οι εκπρόσωποι των Συνεταιρισμών και θεσμικών φορέων από μεριάς των κτηνοτρόφων είχαν μια παραγωγική και ουσιαστική συζήτηση. Μένει να δούμε τα αποτελέσματα της με πράξεις, τονίζει στη σχετική ανακοίνωση η Συντονιστική Επιτροπή των κτηνοτρόφων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More