Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την υποψηφιότητα της στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε η Ρένα Καραλαριώτου

Την κάθοδό της στον εκλογικό στίβο, ως υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον νομό Λάρισας ανακοίνωσε κι επισήμως η κ.Ρένα Καραλαριώτου.
Με σύνθημα «Πάντα δίπλα σας, έντιμα, καθαρά και αποτελεσματικά», η Λαρισαία πολιτικός απευθύνει προσωπικό μήνυμα στους πολίτες του νομού:

«…Στις εκλογές που έρχονται, καλούμαστε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα δεκαετιών και ταυτόχρονα να διαφυλάξουμε τα βήματα προόδου, που όλοι μαζί πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Για να αποκτήσουμε ένα κράτος που λειτουργεί και που προστατεύει τη ζωή, την ασφάλεια και την περιουσία των πολιτών. Ένα κράτος που ενθαρρύνει την ανάπτυξη και ταυτόχρονα στηρίζει αποτελεσματικά όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Στις εκλογές που έρχονται, καλούμαστε να συνεχίσουμε –με σταθερό βήμα– αυτήν την πορεία, ώστε να κάνουμε τη χώρα μας και τη ζωή μας καλύτερη, διορθώνοντας λάθη και παθογένειες του χθες.

Σε αυτή την προσπάθεια, θέλω να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου. Θέλω να είστε βέβαιοι ότι θα αγωνιστώ με επιμονή και καθημερινή δουλειά, μένοντας πάντα δίπλα σας…” αναφέρει μεταξύ άλλων η κα Καραλαριώτου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More