Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τοποθέτηση ΚΚΕ για ακύρωση του διαγωνισμού κατασκευής νέου νοσοκομείου Κομοτηνής

Τοποθέτηση για την ακύρωση του διαγωνισμού για την κατασκευή του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, έκανε και το ΚΚΕ-ΑΜ-Θ. Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που υλοποιούν και στηρίζουν την πολιτική της εμπορευματοποίησης του κοινωνικού αγαθού της Υγείας να απολογηθούν εδώ και τώρα.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που υλοποιούν και στηρίζουν την πολιτική της εμπορευματοποίησης του κοινωνικού αγαθού της Υγείας να απολογηθούν εδώ και τώρα στο λαό της Ροδόπης και ολόκληρης της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και οι τοπικοί πολιτικοί εκπρόσωποι και βουλευτές τους να σταματήσουν να παριστάνουν τους ‘πεφτοσυννεφάκηδες’.

Μετά και αυτή τον άγονο διαγωνισμό, λόγω υπερκοστολόγησης,  επιβεβαιώνεται το ΚΚΕ που υπογράμμιζε πως η ανάγκη του λαού για σύγχρονες υπηρεσίες Υγείας δεν μπορεί να εναποτίθεται σε καπιταλιστές και τις δωρεές τους».

Καταλήγοντας το ΚΚΕ  υπογραμμίζει πως «οι εξελίξεις επιτάσσουν την ένταση του αγώνα του λαού, μέσα από τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς, για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία σε κάθε βαθμίδα και για την κάλυψη όλων των αναγκών».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More