Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τουριστικά αυτοκίνητα εποχής από το Λονδίνο εισέρχονται στην Κίνα

Ένα τουριστικό κομβόι με τη συμμετοχή 10 αυτοκινήτων εποχής ξεκίνησε από το Λονδίνο και εισήλθε τη Δευτέρα στην Κίνα. Πιο συγκεκριμένα, εισήλθε από τη συνοριακή διάβαση Ερενχότ που βρίσκεται στην Αυτόνομη Περιφέρεια της Εσωτερικής Μογγολίας στα βόρεια της Κίνας. Η αναφερόμενη διάβαση αποτελεί τον μεγαλύτερο χερσαίο μεθοριακό κόμβο μεταξύ της Κίνας και της Μογγολίας.

Το κομβόι των αυτοκινήτων βίντατζ κατευθύνεται στο Πεκίνο, διασχίζοντας την Εσωτερική Μογγολία, αλλά και την επαρχία Χεμπέι.

“Είμαι χαρούμενος να έχω τον αριθμό της συμμετοχής του αυτοκινήτου μου και είμαι ενθουσιασμένος από τη διαμονή μου στο Ερενχότ”, δήλωσε ο Τζορτζ Ράτκλιφ, ένας από τους συμμετέχοντες στο αναφερόμενο οδηγικό τουρ.

A self-drive tour fleet comprising ten vintage cars started from London, Britain, and entered China on Monday from the Erenhot Port, the largest land port between China and Mongolia. The tour group with 12 participants will head to Beijing via Ulanqab of Inner Mongolia. pic.twitter.com/nE21QYmJvM

— Across Inner Mongolia (@AcrossInner) June 20, 2023

Τα τοπικά τελωνεία ανακοίνωσαν ότι απλοποίησαν τις σχετικές διαδικασίες, ώστε να μειωθεί χρονικά στο ελάχιστο δυνατό η είσοδος του στόλου των αυτοκινήτων εποχής στις συνοριακές περιοχές της διέλευσής τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Xinhua

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More