Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τους δωρητές των 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο συνάντησε στη Μάνη Διδυμοτείχου ο Ν. Ανδρουλάκης (βίντεο)

Με μια ανθοδέσμη και ένα κουτί γλυκά  στα χέρια, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το σπίτι της Σωτηρίας και του Παναγιώτη Αραμπατζή  στο χωριό Μάνη – Διδυμοτείχου ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης στην πράξη των ανθρώπων αυτών να ενισχύσουν με το ποσό των 100.000 ευρώ τις δομές του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Ο κ Ανδρουλάκης έμεινε αρκετή ώρα στο σπίτι των δυο ηλικιωμένων συζητώντας σ ένα ζεστό περιβάλλον, ζητώντας να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες από το χρονικό της γενναίας πράξης τους.

Αργότερα σε συνάντηση  που είχε στην καφετέρια του χωριού αποδεχόμενος σχετική  πρόσκληση  τόνισε ότι στο πρόσωπο των δυο ηλικιωμένων θέλησε να τιμήσει όλους τους κατοίκους της περιοχής την αγωνία τους αλλά και την προσπάθεια που κάνουν μένοντας στον ακριτικό αυτό τόπο.

Χαρακτήρισε συγκινητική την πράξη των δυο δωρητών , τόνισε ότι είναι τυχεροί οι συγχωριανοί για τους γείτονες τους και πως «αυτό που έκαναν θα έπρεπε να το είχε κάνει το κράτος το οποίο λέει να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό, να στηρίζουμε τις ακριτικές περιοχές, αλλά χωρίς δημόσια υγεία , παιδεία και υποδομές, πώς να  μείνει ο κόσμος εδώ; Έχουμε χρέος όλα τα κόμματα επισήμανε κ Ανδρουλάκης να είμαστε δίπλα σας προσπαθώντας ο καθένας από μας να  στηρίξουμε τούτην την περιοχή .

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ αμέσως μετα συνάντησε επιτροπή αποτελούμενη από πρώην αιρετούς  του βορείου Έβρου η οποία του επέδωσε ψήφισμα με  αιτήματα για την αναβάθμιση της περιοχής.

Video: Δημήτρης Σταματάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More