Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Το αηδονάκι”: Κρήτη και Πόντος μια φωνή

Ο Κώστας Αγέρης και ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης ενώνουν τις φωνές τους και μας χαρίζουν ένα τραγούδι που γεννήθηκε μέσα από τους προβληματισμούς για όλα αυτά που πληγώνουν την χώρα μας και την νέα γενιά τα τελευταία χρόνια.
Με πρωταγωνιστές τη λύρα και το λαούτο, οι δύο καλλιτέχνες φέρνουν την παράδοση στο σήμερα σε μια μουσική σύνθεση του Κώστα Αγέρη και στίχους του Γιάννη Τζουανόπουλου.

«Το “Αηδονάκι” είναι ένα τραγούδι που μίλησε στην ψυχή μου από την πρώτη φορά που το άκουσα. Ευχαριστώ τον αγαπημένο μου φίλο και συνεργάτη Κώστα Αγέρη! Ευχαριστώ επίσης τον εξαιρετικό στιχουργό Γιάννη Τζουανόπουλο, τον σκηνοθέτη του video clip Νίκο Ζαμπά, και όλους όσους συντέλεσαν σε αυτό το αποτέλεσμα!», δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης.

Ο Κώστας Αγέρης που έχει γράψει και τη μουσική, από την πλευρά του, τόνισε πως «Σε αυτό το τραγούδι ένιωσα από την αρχή ότι το “Αηδονάκι” είναι η Ελλάδα μας, όλοι έχουμε προβληματιστεί με αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια, γνώρισα τον Αλέξανδρο και είδα από την αρχή το ταλέντο και την αλήθεια του, είναι εξάλλου γνωστό ότι “Κρήτη και Πόντος μια φωνή“. Εύχομαι να το αγαπήσετε γιατί βγήκε μέσα από την καρδιά μας».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More