Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το μέλλον της καριέρας του Τζέρεμι Ρένερ στο Χόλιγουντ είναι αμφίβολο

Η καριέρα του Τζέρεμι Ρένερ στο Χόλιγουντ τέθηκε σήμερα υπό σοβαρή αμφισβήτηση, καθώς μια πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψε ότι η υποκριτική δεν αποτελεί πλέον «προτεραιότητα» για τον ίδιο μετά το τρομακτικό ατύχημα με το εκχιονιστικό όχημα.

Ένας εσωτερικός συνεργάτης που έχει περάσει πρόσφατα χρόνο με τον 52χρονο Τζέρεμι, λέει αποκλειστικά στην DailyMail.com ότι «αν και εξακολουθεί να αγαπά την υποκριτική, το Χόλιγουντ απλά δεν αποτελεί πια προτεραιότητα γι’ αυτόν».

Ο Τζέρεμι πιστεύει ότι επέζησε από το ατύχημα «για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του σαν πλατφόρμα για να δημιουργήσει πραγματικές αλλαγές στον κόσμο», μετέφερε ο εσωτερικός συνεργάτης του.

«Είναι πολύ περήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει, αλλά όλη αυτή η κατάσταση του έδειξε πραγματικά ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει τους άλλους», λέει ο συνεργάτης του.

Ο Τζέρεμι έχει εγκαταλείψει έκτοτε το σπίτι στη λίμνη Τάχο όπου συνέβη το ατύχημα και έχει επιστρέψει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όπου επικεντρώνεται στην ανάρρωσή του, αφού δεν μπορεί να περπατήσει λόγω των τραυματισμών που υπέστη κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Η πηγή συνέχισε ότι η μητέρα του Τζέρεμι, η 69χρονη Βάλερι, η οποία τον συνόδευσε στα Όσκαρ του 2010, ήταν μια «τεράστια» πηγή υποστήριξης για τον ηθοποιό, αποκαλύπτοντας ότι «ήταν στο πλευρό του όσο το δυνατόν περισσότερο».

«Η μητέρα του έρχεται να μείνει μαζί του τα περισσότερα Σαββατοκύριακα, καθώς και η κόρη του Άβα», λέει ο φίλος του, αναφερόμενος στο εννιάχρονο παιδί του με την πρώην σύζυγο του Σόνι Ποτσέκο.

‘Είναι πραγματικά επικεντρωμένος μόνο στην ανάρρωσή του και κάνει αποκατάσταση για να μάθει να περπατάει ξανά. Ο Τζέρεμι ξέρει ότι είναι πολύ τυχερός που είναι ζωντανός.

«Κάθε μέρα είναι λίγο καλύτερα από πριν και σίγουρα σημειώνει πρόοδο, αλλά η πρόοδος είναι αργή».

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ο Τζέρεμι παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα επτά τόνων, ενώ βοηθούσε τον ανιψιό του να απομακρύνει το αυτοκίνητό του από το δρόμο της κατοικίας του κοντά στο Reno της Νεβάδα, αφού το όχημα είχε κολλήσει στο χιόνι.

Ωστόσο, το εκχιονιστικό του άρχισε να γλιστράει σε έναν δρόμο μετά τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου, γεγονός που ανάγκασε τον ηθοποιό να πηδήξει έξω από την καμπίνα του.

Αφού βγήκε από το όχημα, ο Ρένερ συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να χτυπήσει τον ανιψιό του, ο οποίος ήταν μαζί του τη στιγμή του περιστατικού. Ο πρωταγωνιστής του “Mayor of Kingstown” προσπάθησε τότε να ξαναμπεί στο εκχιονιστικό, προκειμένου να εκτρέψει την πορεία του, αλλά τραβήχτηκε κάτω από το αριστερό πλευρικό ίχνος του και καταπλακώθηκε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας.

Σε μια κλήση στο 100 από έναν γείτονα, ο Τζέρεμι ακουγόταν να αγωνιά στο παρασκήνιο. Ο γείτονας του φοβόταν ότι θα αιμορραγούσε λόγω των τραυμάτων του.

Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο σε νοσοκομείο του Ρίνο, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση με 30 σπασμένα κόκαλα, θώρακα που είχε συνθλιβεί και κορμό που είχε καταρρεύσει.

Παρόλο που ο Τζέρεμι κάνει ένα βήμα πίσω από το Χόλιγουντ μετά το ατύχημα, οι θαυμαστές του θα μπορούν να τον δουν στην οθόνη όταν κυκλοφορήσει μια σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων τμημάτων, Rennervations, στο Disney+ τον Απρίλιο.

Το Rennervations, το οποίο ο ηθοποιός ολοκλήρωσε πριν από το περιστατικό με το εκχιονιστικό μηχάνημα, περιγράφει λεπτομερώς το «δια βίου πάθος του Τζέρεμι να προσφέρει στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο, επανασχεδιάζοντας μοναδικά οχήματα ειδικού σκοπού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μιας κοινότητας».

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε την σειρά #rennervations με όλους εσάς στο @disneyplus που έρχεται πολύ σύντομα!!!» έγραψε ο Jeremy σε μια πρόσφατη διαφημιστική ανάρτηση για την σειρά.

‘Μόλις ξανασταθώ στα πόδια μου, ερχόμαστε σε εσας, σε όλο τον κόσμο… Ελπίζω να είστε έτοιμοι!!!’

Επιπλέον, ο Τζέρεμι έκανε ό,τι μπορούσε για να προωθήσει τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Paramount Plus Mayor of Kingstown, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου.

Ο Τζέρεμι συνέχισε να ενημερώνει τους οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ανάρρωση και την πρόοδό του, η οποία ξεκίνησε όταν έβγαλε μια selfie τις ημέρες μετά το ατύχημα από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω, αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας», έγραψε στη λεζάντα δίπλα σε μια φωτογραφία του Τζέρεμι με μώλωπες σε όλο του το πρόσωπο.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο Τζέρεμι μοιράστηκε με τους θαυμαστές του πλάνα που έδειχναν να τον μεταφέρουν σε ένα δωμάτιο για αξονική και μαγνητική τομογραφία.

Τον Φεβρουάριο, ο ηθοποιός δήλωσε ότι κάνει «ό,τι χρειάζεται» για την ανάρρωσή του, ενώ μοιράστηκε ένα βίντεο με τον ίδιο να προσπαθεί να βελτιώσει τη δύναμη των ποδιών του με τη βοήθεια ενός ποδηλάτου Technogym.

Πρόσθεσε ότι δίνει επίσης προτεραιότητα στην »πνευματική του ανάρρωση», καθώς κάθισε δίπλα σε μια φωτιά και άνοιξε το The Book of Awakening, ένα «πνευματικό βιβλίο ημέρας» γραμμένο από τον φιλόσοφο, ποιητή και επιζώντα του καρκίνου Μαρκ Νέπο.

Πηγή: dailymail.co.uk

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More