Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το «ξεχωριστό» μήνυμα των οπαδών της Αθλέτικ Μπιλμπάο προς την Μπαρτσελόνα 

Έναν δικό τους τρόπο έχουν σκεφτεί οι οπαδοί της Αθλέτικ Μπιλμπάο για να εκφράσουν τις απόψεις τους ως προς την υπόθεση της Μπαρτσελόνα και τις πληρωμές των Καταλανών στην εταιρεία του πρώην διαιτητή Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα

Οι δύο ισπανικές ομάδες της La Liga θα τεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή 12 Μαρτίου, στο «Σαν Μαμές», το γήπεδο των Βάσκων.  

Την ώρα του αγώνα, οι οπαδοί της Μπιλμπάο θα σηκώσουν διαφορετικά χαρτάκια που θα βρίσκονται στις θέσεις τους από πριν, τα οποία όλα μαζί θα σχηματίζουν την έκφραση «Μπαρτσελόνα-Μαφία» εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την άποψή τους για τις πληρωμές της Μπαρτσελόνα και το γεγονός πως πιστεύουν ότι η Μπαρτσελόνα έχει επωφεληθεί σε αγώνες της λόγω των πληρωμών. 

Στην ανακοίνωσή της, η Herri Harmaila, η ομάδα οπαδών που διοργάνωσε την «ξεχωριστή» αντίδραση των φιλάθλων της ομάδας, ανέφερε: 

«Αυτό που έγινε με την υπόθεση Νεγκρέιρα «ξεχείλισε το ποτήρι». Στο 30ο λεπτό ενάντια στην Μπαρτσελόνα, εκφράστε την οργή σας. Σηκώστε τα χαρτάκια ψηλά και καλέστε τους με το πραγματικό τους όνομα. Μαφία». 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More