Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πρόγραμμα επισκέψεων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αρκαδίας

Συνεχίζεται το πρόγραμμα εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αρκαδίας. Την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα βρεθεί στο δήμο της Μεγαλόπολης.

Θα γίνει εξόρμηση σε καταστήματα της περιοχής και περιοδεία σε Λεοντάρι, Χράνους και Καρύταινα. Την Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023, κλιμάκιο του κόμματος θα είναι στην λαΪκή αγορά της πλατείας Μπασιάκου, στην Τρίπολη. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στον Αγροτικό και στον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας

Την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Επιμελητήριο της Αρκαδίας και στην Ομοσπονδία Εμπόρων, Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας. Την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023, θα οργανωθεί εξόρμηση στο δήμο της Βόρειας Κυνουρίας.

Θα γίνει επίσκεψη στη λαΪκή αγορά του Άστρους και στα καταστήματα εστίασης της ίδιας περιοχής, στον Άγιο Ανδρέα και στο Κορακοβούνι.

Το Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023, το πρόγραμμα της περιοδείας, περιλαμβάνει τον Τυρό και το Λεωνίδιο του δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Στις 19 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, θα οργανωθεί ειδική εκδήλωση με τους ετεροδημότες της Αρκαδίας, στο Ίλιον της Αττικής.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More