Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πρώτο θετικό μήνυμα του Αλέ

 

Ο 28χρονος επιθετικός των Βεστφαλών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες διαγνώσθηκε με όγκο στους όρχεις, μέσα από το νοσοκομείο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανέφερε πως το πρώτο βήμα έγινε και ευχαρίστησε την ομάδα του και το ιατρικό προσωπικό.

Την Πέμπτη (22/7) το απόγευμα ήρθε το πρώτο θετικό μήνυμα από τον Σεμπαστιάν Αλέ. Το μεγάλο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που τη Δευτέρα (19/7) σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, καθώς διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μέσα από το νοσοκομείο ανέφερε πως το πρώτο βήμα έγινε και ευχαρίστησε την ομάδα του και το ιατρικό προσωπικό.

«Γειά σε όλους, ήθελα να σας ενημερώσω ότι το πρώτο βήμα ολοκληρώθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ντόρτμουντ και την ιατρική ομάδα που ήταν εξαιρετική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την υποστήριξή τους» ανέφερε ο 28χρονος επιθετικός των Βεστφαλών.

Bsr tt le monde je tenais à vs informé que la 1er Étape a été accomplie!
Je tiens à remercié être le @BVB et l’équipe médical qui ont été exceptionnel ac moi. Un grand merci également à tt le personnel soignant de l’hôpital pour leur accompagnement – bienveillance #step1 pic.twitter.com/jr1G7ILYZI

— Sébastien Haller (@HallerSeb) July 21, 2022

Το άρθρο Το πρώτο θετικό μήνυμα του Αλέ εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More