Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το υψηλότερο ποσοστό στη Θεσσαλία έλαβε ο Δήμαρχος Αργιθέας – Εκλέχθηκε με 75,35%

Το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Θεσσαλία έλαβε ο επανεκλεγέντας Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου και ένα από τα υψηλότερα ποσοστά πανελλαδικά. Εκλέχθηκε με ποσοστό 75, 35% έναντι του 24, 65% που έλαβε η κ. Όλγα Κορλού. Με το συγκεκριμένο ποσοστό, ιστορικό για τον Δήμο Αργιθέας, ο κ. Στεργίου καταλαμβάνει τις 12 από τις 15 έδρες.

Θα ήθελα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω τους Αργιθεάτες για την ιδιαίτερα συγκινητική τους στήριξη και για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αλλά και κάθε προηγούμενο όλων των εκλογικών αναμετρήσεων στην ιστορία του Δήμου Αργιθέας. Θερμές ευχαριστίες και άπειρα συγχαρητήρια ανήκουν στους ανθρώπους που μετείχαν στο συνδυασμό μας ως υποψήφιοι και συνέβαλλαν καθοριστικά στη συντριπτική επικράτηση.

Τόσο οι εκλεγέντες, όσο και οι επιλαχόντες έδωσαν έναν τίμιο αγώνα, με θετικό λόγο, καθαρότητα και επιχειρήματα.

Το 75,35%, που αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό στη Θεσσαλία, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, όχι μόνο για την προσπάθεια που έχει συντελεστεί έως τώρα, αλλά και για την προοπτική που έχει ο τόπος μας. Αποτελεί, βέβαια, ταυτόχρονα την πιο αποστομωτική απάντηση σε όλους εκείνους που προσπάθησαν το τελευταίο διάστημα, με κάθε πιθανό τρόπο, να δυναμιτίσουν το δημόσιο διάλογο με ειρωνικά σχόλια, ψεύδη, ανακρίβειες και μεγαλοστομίες.

Όλα αυτά, ωστόσο, ανήκουν στο παρελθόν. Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους και ακόμα πιο δυνατούς. Τα προβλήματα της περιοχής είναι ο μόνος αντίπαλος και είμαι σίγουρος πως η μάχη για την επίλυσή τους θα είναι κοινή, συνεχής, εξίσου δυναμική και στο τέλος νικηφόρα.

Επιμένω πως η ορεινή Αργιθέα μας χρειάζεται όλους, γι’ αυτό και είμαι βέβαιος πως ο καθένας από το μετερίζι του θα προσφέρει τα μέγιστα προς την ίδια δημιουργική κατεύθυνση. Η νίκη είναι μεγάλη. Ακόμα μεγαλύτερη, όμως, είναι η ευθύνη για την ερχόμενη πενταετία. Συνεχίζουμε, λοιπόν, με πάθος για την ιδιαίτερη πατρίδα μας και με πραγματική διάθεση για δουλειά, πάντοτε με εντιμότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και σεβασμό στους πολίτες“.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More