Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρίπολη: Ελπίδα χάρισε η μικρή Νεφέλη – Δράση σωματείου κουρέων, κομμωτών για δωρεά μαλλιών

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη επίσημη εκδήλωση – δράση του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Τρίπολης με θέμα «Δώρισε τα μαλλιά σου, Χάρισε Ελπίδα!».

Με ξεχωριστό καλωσόρισμα, η πρόεδρος του σωματείου κ. Γωγώ Σαννή “άνοιξε” την εκδήλωση και υποδέχθηκε τους πολίτες στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης καλώντας τους να συνδράμουν στο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Συγκινητική ήταν η κίνηση της μικρής Νεφέλης, που δώρισε τα μαλλάκια της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Τα παιδιά του Σώματος Οδηγισμού Τρίπολης έβαλαν την δική τους πινελιά, όπως και ο ζωγράφος Βασίλης Μανωλόπουλος που ζωγράφισε και χάρισε πίνακα στο σωματείο με θέμα σχετικό με τη δράση.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει τον καρκίνο του μαστού.
Ο Σύλλογος έχει περισσότερα από 2.500 μέλη, με εκπαιδευμένες εθελόντριες, που είναι δίπλα σε γυναίκες από όλη την Ελλάδα.

Για να δωρίσει κάποιος τα μαλλιά του θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 20 εκατοστά μήκος (λουσμένα, στεγνά, σε πλεξούδα), να είναι υγιή, φυσικά ή βαμμένα με φυτική βαφή ή χένα. Δεκτές γίνονται δωρεές μαλλιών και με λευκές τρίχες.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More