Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρίπολη: Ενημέρωση λογιστών και φοροτεχνικών από το Οικονομικό Επιμελητήριο

Mε απόλυτη επιτυχία έγινε στην Τρίπολη, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, η επιμορφωτική εσπερίδα που οργάνωσε για τους λογιστές, φοροτεχνικούς, οικονομολόγους, το 11ο Περιφερειακό Τμήμα της Νότιας και Ανατολικής Πελοποννήσου, του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Η εσπερίδα ενημέρωσης έγινε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών Αρκαδίας.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Γιώργος Χριστόπουλος, φοροτεχνικός – οικονομολόγος, συγγραφέας βοηθημάτων, επιστημονικός συνεργάτης περιοδικού, μέλος της εταιρείας και τέως καθηγητής των ΑΤΕΙ.

Έγινε διεξοδική ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν την τεκμαρτή φορολόγηση των ατομικών επιχειρήσεων, για το φορολογικό τοπίο του 2023 και τις αλλαγές που έγιναν, για τις φορολογικές δηλώσεις των φυσικών και των νομικών προσώπων και για τα ζητήματα των επιδοτήσεων, των ενισχύσεων και των αποζημιώσεων του 2023.

Επίσης, ειδική αναφορά έγινε στα έντυπα Ε3, Ν, my Data, αλλά και στα 26 σημεία SOS, για το κλείσιμο της χρήσης του 2023.

Τέτοιου είδους διαλέξεις – ενημερώσεις, γίνονται αυτές τις ημέρες και στις άλλες πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην εσπερίδα της Τρίπολης, παρευρέθηκε σύσσωμο, σχεδόν, το διοικητικό συμβούλιο του 11ου Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More