Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρίπολη: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – “Οι Έλληνες ψηφίζουν Ν.Δ. γιατί είναι το κόμμα της εθνικής ασφάλειας και το κόμμα του λαού”

Οι Έλληνες ψήφισαν και θα ψηφίσουν εκ νέου Ν.Δ. για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι η εθνική ασφάλεια και ο δεύτερος, γιατί η Ν.Δ. είναι το κόμμα του λαού, είναι ένα λαικό κόμμα, ένα δίκαιο κόμμα και μία δίκαιη κυβέρνηση“.

Αυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε απ’ την Τρίπολη, ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Δυτικής Αττικής, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, στο πλαίσιο ομιλίας του, έξω απ’ το εκλογικό κέντρο της Ν.Δ.

Η Ν.Δ. είναι κόμμα ασφάλειας. Έχει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, εξασκεί σωστή διπλωματία, πραγματοποιεί εξωτερική πολιτική με κύρος, αναβαθμίζει τη χώρα, προστατεύει τα σύνορα. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. μιλά για ανοιχτά σύνορα. Η Ν.Δ. είναι κόμμα του λαού. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, διόγκωσε την οικονομία. Δεν διαχειρίστηκε τη μιζέρια, αλλά τον πλούτο. Όταν αναλάβαμε, είχαμε την οικονομία στα 175 δισ. και την φτάσαμε στα 205 δισ. Ο πλούτος διανέμεται παντού. Ο λαός απέρριψε αυτούς που μιλούσαν για νέους φόρους και νέες ασφαλιστικές εισφορές“.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στην Τρίπολη

Την Κυριακή, βγάζουμε δυνατή Ελλάδα, δυνατή και αυτοδύναμη κυβέρνηση, ισχυρό Κυριάκο Μητσοτάκη. Τη Δευτέρα, αμέσως, σηκώνουμε μανίκια και δουλεύουμε για να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την χώρα. Ραντεβού στην κάλπη. Όχι εφησυχασμός, όχι χαλαρότητα. Πάμε δυνατά να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε και πετύχαμε την 21η Μαίου“, είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν και μίλησαν, και οι υποψήφιοι βουλευτές, Χρίστος Δήμας και Κώστας Κυρανάκης.

Επίσης, χαιρετισμό απεύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στην Αρκαδία, Αλεξάνδρα Βλάχου, Φωτεινή Δαλιάνη, Κώστας Μπεντεβής, Απόστολος Σπυρόπουλος και Κώστας Βλάσης.

Οι Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Χρίστος Δήμας και Κώστας Κυρανάκης, απ’ το πρωί, περιόδευσαν σε όλους τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, συνοδευόμενοι από τα στελέχη της ΔΕΕΠ Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας.

Φωτό απ’ την εκδήλωση της Ν.Δ. στην Τρίπολη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More