Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσιτσιπάς: «Άντεξα και περίμενα τις ευκαιρίες μου»

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής, σε δηλώσεις του μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ματέο Μπερετίνι στο United Cup, απέδωσε τα εύσημα στην κερκίδα για το θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα αναφέρθηκε στη μεγάλη ανατροπή του.

Αρχικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον κόσμο, λέγοντας: «Tους χρειαζόμουν, χρειαζόμουν και κάθε μέλος της ομάδας. Φοβερή ατμόσφαιρα παιδιά, συγχαρητήρια. Το κερδίσαμε μαζί».

Για τη μεγάλη ανατροπή του, ανέφερε: «Έπρεπε να αρχίσω να επιστρέφω μερικές μπάλες στo σερβίς, κάτι στο οποίο δυσκολεύτηκα αρχικά. Άντεξα και περίμενα τις ευκαιρίες μου. Είναι μεγάλος σέρβερ, βγάζει βόμβες σταθερά, πρέπει να το αποδεχτείς και να προχωρήσεις, να συγκεντρωθείς στο δικό σου σερβίς. Έκανα ένα πολύ καλό γκέιμ εκεί που τον έσπασα, έπαιξα με ένταση και νομίζω ότι σε αυτό το γκέιμ η συγκέντρωσή μου έφτασε στο peak».

Για την εμπειρία του ως θεατής, τόνισε: «Παραλίγο να πάθω έμφραγμα χθες βλέποντας τη Μαρία, όλοι νιώσαμε έτσι. Κατάλαβα πώς τα μέλη της ομάδας μου και οι φίλοι μου νιώθουν όταν βλέπουν θρίλερ και δραματικά ματς του. Πήρα μια γεύση. Ήταν μια άτυχη στιγμή για εμάς, αλλά είμαι περήφανος για τον τρόπο που πάλεψε η Μαρία. Δεν ήταν εύκολο να χειριστεί τις νέες συνθήκες».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More