Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τ. Ερντογάν: Το 2023 γόνιμη χρονιά για την αμυντική βιομηχανία – Η δυσφορία κάποιων αυξάνεται

Για όλους και για όλα μίλησε στην κοινοβουλευτική του ομάδα ο τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην οικονομία και τονίζοντας ότι αύριο Πέμπτη θα ανακοινωθεί το ύψος του κατώτατου μισθού, θέμα που φορά άμεσα πάνω από 7 εκατ. εργαζομενους και έμμεσα όλους τους πολίτες. Ο Ερντογάν προέβλεψε ακόμα ότι ο πληθωρισμός θα αρχίσει να «κατρακυλά» σύντομα.

Σχετικά με την υπόθεση Ιμάμογλου και την “συμμαχία των 6”, της αντιπολίτευσης είπε:
Κάθε άτομο αυτής της χώρας ξέρει ποιον να ψηφίσει για το μέλλον του όταν κοιτάζει το ερειπωμένο τραπέζι που ονομάζεται “τραπέζι των 6″”. Αυτό το έθνος δεν θα παραδώσει το μέλλον του σε αυτό το παράξενο τραπέζι όπου όλοι κάνουν κινήσεις ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου“.

Σχετικά με την αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας σημείωσε: “Το μη επανδρωμένο πολεμικό αεροσκάφος μας Kızılelma ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη του πτήση μένοντας στον αέρα για 5 ώρες. Το 2023 θα είναι μια γόνιμη χρονιά για την αμυντική βιομηχανία. Θα κάνουμε πράξη τα 25 διαφορετικά έργα μας. Καθώς προχωράμε σε αυτά τα έργα, η δυσφορία κάποιων στο εσωτερικό και το εξωτερικό αυξάνεται“.

Ανταπόκριση: Αριάνα Φερεντίνου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More