Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπόθεση Κολωνού: Συνελήφθη και ο τέταρτος άνδρας που αναζητούνταν

Ένας 43χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για το τέταρτο άτομο που αναζητούνταν μετά τα ισάριθμα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν από την ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της κοπέλας έφθασαν τους 10, καθώς συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι και ένας άνδρας 55 ετών. Ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη έναντι αμοιβής σε γενετήσια πράξη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 laptop, 2 tablet, 3 USB, 1 σκληρός δίσκος, 1 κάρτα μνήμης και
κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Νωρίτερα οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια της Ευελπίδων οι δύο νέοι κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν την Πέμπτη. Πρόκειται για τον 35χρονο και τον 39χρονο, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τη 12χρονη. Ο 39χρονος υπάλληλος σεκιούριτι συνελήφθη στην εργασία του στο Νέο Ηράκλειο. Είναι χωρισμένος και πατέρας ενός 9χρονου παιδιού. Ο κατηγορούμενος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ όταν είχε γίνει γνωστή η υπόθεση. Ο 35χρονος συνελήφθη στον Κορυδαλλό, δηλώνει άνεργος και εισοδηματίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν στα 16 άτομα που είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στο Τμήμα Ανηλίκων.

Όλοι τους βρίσκονται αντιμέτωποι με το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής μετά τη χθεσινή έκδοση των τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης από την ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More