Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φεστιβάλ Επταπυργίου: Περισσότεροι από 250 καλλιτέχνες το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη

Με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ανοίγει φέτος τις πόρτες του το φεστιβάλ Επταπυργίου 2023 το οποίο παρουσιάστηκε από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Περισσότεροι από 250 καλλιτέχνες θα περάσουν από την σκηνή του φεστιβάλ το φετινό καλοκαίρι.

Η σκηνή στήνεται για άλλη μια χρόνια στον χώρο του εμβληματικού μνημείου στην Άνω πόλη και τα φώτα ανάβουν στις 21 Ιουνίου.

Με έξι παραγωγές που φέρουν την υπογραφή του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, 12 παραστάσεις και την συμμετοχή 250 καλλιτεχνών έρχεται το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού, στην περιφέρεια.

Μεγάλος υποστηρικτής της διοργάνωσης και χορηγός επικοινωνίας θα είναι η ΕΡΤ3 η οποία μάλιστα θα μεταδώσει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του φεστιβάλ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΡΤ3, που θα μεταδώσει όλο το πρόγραμμα για όσους δεν προλάβουν, δεν καταφέρουν να απολαύσουν το φεστιβάλ», όπως ανέφερε η Άννα Μυκωνίου, Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Φεστιβάλ Επταπυργίου, που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της UNESCO.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More