Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φεστιβάλ Μαθητικής Έκφρασης τέσσερα χρόνια μετά

Συγκλονιστικό παρόν έδωσε μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας του κορωνοϊού ο μαθητικός κόσμος της Ηλείας στο 15ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας Κρεστένων, με το αμφιθέατρο να «γεμίζει» πέραν του αναμενομένου από ζωή, φωνές, χαμόγελα και χειροκροτήματα εκατοντάδων παιδιών.

Η εκδήλωση άνοιξε με χορούς από κάθε σχολείο της Ηλείας. Στη μέση της εκδήλωσης ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος καλωσόρισε τους μαθητές στο 15ο Φεστιβάλ τους, μετά από τέσσερα χρόνια φόβου και απωλειών λόγω κορωνοϊού. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως έγινε σημαντική προσπάθεια από πλευράς καθηγητών και μαθητών για τη διεξαγωγή του και η προσέλευση κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία του.

Πρόσθεσε δε πως χάθηκαν τέσσερις ηλικίες παιδιών που δε γνώρισαν ποτέ και που δεν άκουσαν το γέλιο τους σε αυτή την τόσο «μαύρη περίοδο», ενώ η απώλεια του πρώτου πολίτη και δη εκπαιδευτικού αποτέλεσε την αφύπνιση για όλα όσα ακολούθησαν. Κλείνοντας, ευχήθηκε υγεία σε όλα τα παιδιά και συνεχάρη μαθητές, καθηγητές και γονείς για την προσπάθεια που από κοινού κάνουν, δηλώνοντας πως πλέον θα τους περιμένουν κάθε χρόνο με ανοιχτές αγκαλιές.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More